Informatie over coronamaatregelen

Het coronavirus grijpt in Nederland steeds verder om zich heen. Omdat de veiligheid en de gezondheid van klanten, leveranciers en de medewerkers van projectontwikkelaar Van Wijnen en Makelaardij Hoekstra voorop staan, worden een aantal tijdelijke maatregelen genomen. We houden u graag op de hoogte wat dit betekent voor de verkoop van de nieuwbouwwoningen in Beetsterzwaag.

Verkoop
De verkoop van de appartementen gaat nog steeds door. Heeft u interesse in een super-de-luxe appartement dicht bij het dorpshart van Beetsterzwaag? Belangrijke informatie wordt zoveel mogelijk online gezet op de website. Voor vragen of inschrijving kunt u nog altijd terecht bij de makelaar. Samen gaan zij met u op zoek naar een contactmanier dat aansluit bij uw wensen en dat valt binnen de recente voorschriften. Denk hierbij aan telefonisch contact, een video-afspraak of onder restricties een afspraak op kantoor of thuis.

Bouwwerkzaamheden
Zodra er een planning bekend is over de bouwwerkzaamheden, dan doet Van Wijnen doet er alles aan om het bouwproces volgens planning te laten verlopen.

Tijdelijk geen bijeenkomstenĀ 
Alle bijeenkomsten en evenementen worden tot en met ten minste 1 september 2020 geannuleerd. Dat betekent dat er geen informatiebijeenkomsten georganiseerd worden. Waar het kan, kijkt Van Wijnen naar een passende, creatieve oplossing zoals online events.

Belangrijkste voor nu: blijf gezond en pas goed op elkaar

 

Mogen wij u op de hoogte houden?

Vul hieronder uw e-mailadres in en ontvang alle informatie

Door op verzenden te klikken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring.