Locatie

Wonen in De Rozentuin

In het Van Lyndenpark in Beetsterzwaag staat binnenkort een nieuw appartementengebouw. Vanuit hier kijkt u straks uit over het groene bos. Met het karakteristieke centrum en het bos dichtbij is het heerlijk wonen in De Rozentuin.

Voorzieningen in Beetsterzwaag

In de buurt van uw appartement bevindt zich de levendige Hoofdstraat van Beetsterzwaag. Hier kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen, een kopje koffie en diverse speciaalzaken. Daarnaast zijn sportievelingen hier op de juiste plek. Er zijn namelijk diverse sportmogelijkheden in het dorp. Ga golfen op het bekende Landgoed Lauswolt of maak gebruik van de diverse wandel- en fietsroutes door de prachtige natuur. Tevens is er op het gebied van kunst en cultuur genoeg te zien. In het centrum bevinden zich verschillende galeries en ateliers. Kortom; u hoeft zich niet te vervelen in Beetsterzwaag.

 

Bereikbaarheid

De oprit Beetsterzwaag naar de A7 is vlakbij uw appartement. Binnen drie minuten bent u op de snelweg richting Heerenveen of Drachten en rijdt u zo naar andere steden en dorpen van Friesland. Groningen ligt op iets meer dan 30 autominuten. Ook kunt u goed reizen met het openbaar vervoer. In 6 minuten loopt u naar de bushalte. Vanaf hier reist u eenvoudig naar Drachten of naar Heerenveen.

Mogen wij u op de hoogte houden?

Vul hieronder uw e-mailadres in en ontvang alle informatie

Door op verzenden te klikken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring.