De Rozentuin

  • Aanbieder:Van Wijnen Projectontwikkeling Noord B.V.
  • Plaats:Beetsterzwaag (Friesland)
  • Woonopp:114m2 tot 207m2
  • Aantal kamers:3 tot 4
  • Koopsom: €414.000 tot €587.500
In het Van Lyndenpark in Beetsterzwaag, grenzend aan de bosrand, komt De Rozentuin. Een exclusief woongebouw met dertien super-de-luxe appartementen. De Rozentuin biedt alle ruimte om heerlijk comfortabel, veilig en royaal te wonen.
 
In De Rozentuin zijn fluitende vogeltjes uw wekker. Vanuit uw slaapkamer loopt u de ruime woonkamer in. In de open keuken zet u een kopje koffie. Met de krant en uw ontbijtje loopt u door de dubbelopenslaande deuren zo het zonnige balkon op. Met de krant en uw ontbijtje loopt u door de dubbelopenslaande deuren zo het zonnige balkon op. Hier is het heerlijk toeven. Na het ontbijt en een verfrissende douche is het tijd om echt aan de dag te beginnen. Wilt u een boswandeling maken? Of drinkt u liever een tweede kopje koffie in het dorpshart van Beetsterzwaag? Het kan allemaal: binnen een paar minuten wandelt u de groene omgeving en de dorpse gezelligheid tegemoet.

In De Rozentuin ervaart u maximale luxe. Ieder appartement heeft een royale woonkamer met open keuken, minimaal twee slaapkamers en twee badkamers. Op mooie dagen zit u heerlijk buiten op het balkon. Parkeren is geen probleem: onder het complex vindt u een afgesloten parkeergarage.

In De Rozentuin woont u zoals u dat wilt. Er zijn voor u verscheidene woonopties te kiezen. Zo bent u verzekerd van een hoogwaardig afgewerkt appartement. Hoe luxe wilt u het hebben?
 
Bij de oplevering van uw appartement bent u al verzekerd van een goede afwerking. U kunt vervolgens naar eigen voorkeur onder meer de keuken, vloer en verlichting plaatsen. Van Wijnen helpt u daar graag bij. Wilt u een nog hoogwaardiger afwerkingsniveau met meer luxe? U mag het zeggen.
Denk bijvoorbeeld aan inbouwkasten en een gebruiksklare keuken bij de oplevering. Wilt u zonwering, verlichting of wand- en vloerafwerking in uw nieuwe appartement? Het is allemaal mogelijk. Al deze opties komen in een luxe, hoogwaardige uitvoering: dat is pas groots wonen.
Heeft u hulp nodig met de verhuizing, dan staan wij ook voor u klaar. Met onze verhuisservice trekt u onbezorgd uw royale woning in, klaar voor de exclusieve woonervaring van De Rozentuin.

Mogen wij u op de hoogte houden?

Vul hieronder uw e-mailadres in en ontvang alle informatie

Door op verzenden te klikken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring.