Project

In het van Lyndenpark in Beetsterzwaag, grenzend aan de bosrand, komt de Rozentuin. Een exclusief woongebouw met dertien super-de-luxe appartementen. De Rozentuin biedt alle ruimte om heerlijk comfortabel, veilig en royaal te wonen. 

In De Rozentuin ervaart u maximale luxe. De appartementen komen in elf varianten, verdeeld over vier woonlagen. Allemaal zijn ze voorzien van een ruime woonkamer met open woonkeuken, een grote buitenruimte en vloerverwarming. Komen uw kinderen of kleinkinderen op bezoek? Ze hebben alle ruimte om bij u te logeren: ieder appartement heeft minimaal twee slaapkamers en twee badkamers. Daarnaast is er standaard ruimte voor een inloopgarderobe en een inpandige berging. Veilig parkeren doet u in de parkeergarage onder het woongebouw. Ieder appartement beschikt over een parkeerplaats.

Prijzen vanaf € 414.000 v.o.n.

Volop wooncomfort

Een imposant woongebouw, dat is de Rozentuin. Een klassiek en modern karakter gaan hier hand in hand: de rode bakstenen geven het duurzame woongebouw een statige uitstraling, terwijl de grote ramen voor veel transparantie zorgen. Het gebouw heeft een strakke afwerking, wat bijvoorbeeld ook terug te zien is in de duurzame materialen. De appartementen zijn straks compleet gasloos en goed geïsoleerd. Dat is pas verfijnd wonen.

Appartement 2 - begane grond

Gebruiksoppervlakte: ca 117 m2 Plattegrond - Appartement 2 - begane grond

Appartement 4 - begane grond

Gebruiksoppervlakte: ca 125 m2 Plattegrond - Appartement 4 - begane grond

Appartement 5 - 1e verdieping

Gebruiksoppervlakte: ca 115 m2 Plattegrond - Appartement 5 - 1e verdieping

Appartement 11 - 2e verdieping

Gebruiksoppervlakte: ca 165 m2 Plattegrond - Appartement 11 - 2e verdieping

Mogen wij u op de hoogte houden?

Vul hieronder uw e-mailadres in en ontvang alle informatie

Door op verzenden te klikken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring.