Wonen in Beetsterzwaag

Wonen in Beetsterzwaag

Het karaktervolle dorp Beetsterzwaag lig in het hart van de Friese Wouden. Door de prachtige monumentale panden en tuinen in het centrum wordt de plaats ook wel het ‘Wassenaar van het Noorden’ genoemd. In het stijlvolle maar ook levendig dorp komen binnenkort luxe nieuwbouwappartementen. Hier woont u in het groene Van Lyndenpark, op loopafstand van het dorpshart van Beetsterzwaag. De appartementen liggen op een droomplek: aan de rand van het bos.

Prachtig Beetsterzwaag

Vanaf uw appartement wandelt u zo naar het mooie centrum van Beetsterzwaag. Hier haalt u vers brood bij de bakker in het monumentale pand of struint u door de vele gezellige winkeltjes. Alleen het wandelen door de hoofdstraat al is een genot met de karakteristieke gebouwen. In Beetsterzwaag geniet u niet alleen van de prachtpanden, maar ook van de mooie natuur, zoals uitgestrekte bossen en heidevelden.

Rijke historie

De locatie waar de appartementen staan, heeft een rijke historie. Het Van Lyndenpark verwijst naar de adelijke familie Van Lynden. In vroegere tijden had deze familie hier haar zomerverblijf, Huize Lyndensteyn. Dit historisch gebouw diende jarenlang als gratis ziekenhuis voor kinderen uit Friesland.

Mogen wij u op de hoogte houden?

Vul hieronder uw e-mailadres in en ontvang alle nieuwe updates

Door op verzenden te klikken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring.