Wonen in Beetsterzwaag

Het karaktervolle dorp Beetsterzwaag lig in het hart van de Friese Wouden. Door de prachtige monumentale panden en tuinen in het centrum wordt de plaats ook wel het ‘Wassenaar van het Noorden’ genoemd. In het stijlvolle maar ook levendig dorp komen binnenkort luxe nieuwbouwappartementen. Hier woont u in het groene Van Lyndenpark, op loopafstand van het dorpshart van Beetsterzwaag. De appartementen liggen op een droomplek: aan de rand van het bos.

Prachtig Beetsterzwaag

Vanaf uw appartement wandelt u zo naar het mooie centrum van Beetsterzwaag. Hier haalt u vers brood bij de bakker in het monumentale pand of struint u door de vele gezellige winkeltjes. Alleen het wandelen door de hoofdstraat al is een genot met de karakteristieke gebouwen. In Beetsterzwaag geniet u niet alleen van de prachtpanden, maar ook van de mooie natuur, zoals uitgestrekte bossen en heidevelden.

Voorzieningen in Beetsterzwaag

In de buurt van uw appartement bevindt zich de levendige Hoofdstraat van Beetsterzwaag. Hier kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen, een kopje koffie en diverse speciaalzaken. Daarnaast zijn sportievelingen hier op de juiste plek. Er zijn namelijk diverse sportmogelijkheden in het dorp. Ga golfen op het bekende Landgoed Lauswolt of maak gebruik van de diverse wandel- en fietsroutes door de prachtige natuur. Tevens is er op het gebied van kunst en cultuur genoeg te zien. In het centrum bevinden zich verschillende galeries en ateliers. Kortom; u hoeft zich niet te vervelen in Beetsterzwaag.

 

Rijke historie

De locatie waar de appartementen staan, heeft een rijke historie. Het Van Lyndenpark verwijst naar de adelijke familie Van Lynden. In vroegere tijden had deze familie hier haar zomerverblijf, Huize Lyndensteyn. Dit historisch gebouw diende jarenlang als gratis ziekenhuis voor kinderen uit Friesland.

Bereikbaarheid

De oprit Beetsterzwaag naar de A7 is vlakbij uw appartement. Binnen drie minuten bent u op de snelweg richting Heerenveen of Drachten en rijdt u zo naar andere steden en dorpen van Friesland. Groningen ligt op iets meer dan 30 autominuten. Ook kunt u goed reizen met het openbaar vervoer. In 6 minuten loopt u naar de bushalte. Vanaf hier reist u eenvoudig naar Drachten of naar Heerenveen.

Mogen wij u op de hoogte houden?

Vul hieronder uw e-mailadres in en ontvang alle informatie

Door op verzenden te klikken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring.